Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TOPAZ

   Strada Gala Galaction, Cap Aurora Vezi locatia pe harta


Descriere

Renovat integral în anul 2023 hotelul Topaz 4****, este situat pe promenada stațiunii Cap Aurora. Camerele și apartamentele decorate cu bun gust și rafinament, băile luxoase, spațiile comune elegante, barul de o eleganță desăvârșită, piscina integrată perfect în arhitectura zonei, cadrul natural extraordinar sunt doar câteva dintre atuurile cu care hotelul Topaz își așteaptă turiștii.


Locul în care pădurea Comorova se prelungește până în imediata vecinătate a mării a fost de-a lungul anilor locul preferat de turiştii dornici de o vacanţă liniştită în mijlocul naturii. Arhitectura deosebită, peisajul, pădurea şi golfurile contribuie la crearea unui cadru ideal pentru o vacanţă de vis.

Locaţia spectaculoasă, situată pe un promontoriu, a făcut ca această zonă să atragă de-a lungul timpului turiştii în căutarea unei oaze de relaxare. Golfuleţele de pe malul mării sunt înşiruite într-un joc de forme unic, delimitând plaje cochete, iar terasele din jurul hotelurilor, inundate în verdeață, oferă o panoramă deosebită asupra mării. Renăscută în ultimii ani în urma investiţiilor în infrastructura turistică, staţiunea a căpătat un aspect unic, fiind foarte apreciată de turiştii în căutarea unui loc liniştit şi discret care să le asigure o vacanţă de neuitat departe de agitaţia specifică altor staţiuni de pe litoral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Wi-Fi
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Aer condiționat
Plajă
Piscină

Locatie