Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila Turnul este localizata in apropierea Hotelului Central, aflat in statiunea Calimanesti-Caciulata. Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt (45 15' latitudine nordica si 24 15' longitutidine estica, 280 m altitudine), statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.
Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul AZmparatului Hadrian (117 a 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.
Asadar, fie ca va doriti un concediu relaxant si reconfortant in statiunea balneoclimaterica, sau de tratament, Vila Turnul dispune de toate facilitatile pentru o experienta unica.

Turistii cazati la aceasta unitate beneficiaza de acces la Aqua Park Cozia la tariful preferential de 1leu/zi/persoana reprezentand activarea bratarii de acces

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie