Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orizont Cozia


Descriere

Hotel Orizont-Cozia*** a fost inaugurat in 2006 iar in anul 2010 s-a extins cu un nou corp de o eleganta si panorama impresionanta , avand o clasificare de 3 stele.

Hotelul dispune de o baza de tratament moderna inaugurata in 2012 dotata cu aparatura de ultima generatie, un restaurant modern si elegant cu o capacitate de 200 de locuri si dotari la standarde europene, o sala de evenimente (salonul Rosu) de 90 locuri cu terasa cu o panorama absolut superba (in care se pot organiza, reuniuni, aniversari, perteceri organizate, mese festive, nunti, botezuri ).

Facilitati: baza de tratament, 2 sali de conferinta, restaurant, salon rosu-eveniment, bar, terase exterioare, sauna, salon masaj, parcare gratuita (suprveghere video), televiziune prin cablu, acces Internet, linie telefonica internationala, seif.

TV color, minibar, linie telefonica internationala, acces internet, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta. In camere nu se fumeaza. Exista spatii special amenajate unde fumatul este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.