Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Silver Mountain Resort&SPA


Descriere

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov, stațiunea preferată a pasionaților de sporturi de iarnă din România, și întrunește două criterii fundamentale: oferă acces deplin la beneficiile naturii și dotări europene, de secol XXI. Poiana Brașov este o atracție nu doar pentru sezonul rece, ci și pentru tot anul. Un paradis pentru cei pasionați de echitație, ciclism montan sau drumeții.

Silver Mountain Resort se adresează atât celor ce iubesc natura, cât și celor ce caută confortul. Complexul este format din patru clădiri de apartamente (cu număr de camere variind de la o cameră la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) și o clădire multifuncțională care cuprinde un spa (sală de fitness, jacuzzi, piscină interioară, piscină exterioară încălzită, saună umedă și uscată), un restaurant, un club și două săli de conferințele. Turiștii care închiriază apartamente beneficiază de locuri de parcare în parcarea subterană.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Restaurant
Room Service
Aer condiționat
Saună
Recepție
Terasă
Lift
Wi-Fi
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Serviciu curățenie
Șezlonguri
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Serviciu lustruire încălțăminte
Fumatul interzis
Parcare păzită
Serviciu privat Check-in / Check-out
Serviciu curățătorie
Jacuzzi
Facilități Spa
Zona relaxare Spa
Centru Spa și Wellness

Locatie