Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe o strada laterala linistita, la 2 km de gara din Brasov, hotelul Oasis ofera camere confortabile, cu baie privata spatioasa. Exista o sauna si o cada cu hidromasaj.
Hotelul Oasis se afla intr-o cladire moderna, la doar 5 minute de mers cu masina de centru. Toate camerele hotelului au acces gratuit la internet WiFi si TV. Cele mai bune camere includ si un living separat, cu o canapea extensibila.
Oaspetii se pot relaxa la sauna si la cada cu hidromasaj din cadrul hotelului, pot face exercitii fizice in zona de fitness sau se pot bucura de soare in gradina de vara.
Restaurantul elegant al hotelului serveste mancaruri locale romanesti si internationale. Oaspetii pot savura bauturi racoritoare si gustari la bar.
Hotelul Oasis se afla la 200 de metri de cea mai apropiata statie de autobus, iar oaspetii sositi cu masina pot parca gratuit in parcarea privata a hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.