Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE BODRUM

   Guvercinlik, Turcia


Descriere

Foarte bine: 8.5 Booking.com Hotelul Titanic Deluxe Bodrum a fost inaugurat in mai 2016 si este situat la 15km de aeroport, 25km de centrul orasului Bodrum si 3km de Guvercinlik.Spa & Wellness
In cadrul Spa-ului BeFine clientii se pot bucura de multe tratamente si modalitati de relaxare. Centrul Spa ofera piscina interioara incalzita, piscina exterioara incalzita, baie turceasca, sauna, camera de aburi, fantana de gheata, dusuri shock, mai multe tipuri de camere de masaj, sala de fitness, coafor, terapii si programe pentru corp si ten.

Drinks & Food
Oaspetii pot servi cele mai desavarsite mancaruri in restaurantul principal in sistem bufet si pot servi mancaruri cu specific aegean, italian, grill, asiatic, turcesc in restaurantele a-la-carte. Clientii se vor racori cu diferite bauturi alcoolice si non-alcoolice la cele 11 baruri disponibile in resort.

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului se vor bucura de jocuri la piscina, spectacole de dans si competitii, cursuri de aerobic, lectii de yoga si pillates, volei pe plaja, polo, botbal pe plaja, baschet, club de fitness, lectii de tenis, inot si scufundari, teren de tenis, tenis de masa, dart, boccia, pescuit, sporturi de apa nemotorizate si motorizate. Pe timpul serii se organizeaza petreceri tematice, muzica live, discoteca in aer liber, petreceri pe plaja.

Localizare
Hotelul Titanic Deluxe Bodrum va fi inaugurat in mai 2016 si este situat la 15km de aeroport, 25km de centrul orasului Bodrum si 3km de Guvercinlik.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.