Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion de 5* in Kusadasi - Palm Wings Ephesus


DescriereDescriere Program

Ziua 1 | Joi 28.12.2023: BUCUREȘTI – Kusadasi

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 11.30  în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 12.00 pe traseul  București - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Canakkale – Kusadasi.  

Ziua 2 | Vineri 29.12.2023 Edirne – Kusadasi  - Bine ati venit in Turcia!  

Pana in ora pranzului se ajunge in statiunea Kusadasi. Cazare și masă la Hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 3 |  Sambata 30.12.2023: KUSADASI – timp liber | PAMUKKALE (opțional)

Mic dejun. Timp liber la hotel sau, opțional, excursie la Pamukkale. Supranumit și Castelul de Bumbac, terasele de calcar  reprezintă un fenomen unic în lume care stârnește reacții de uimire și contemplare. În fața albului imaculat incrustrat parcă cu pietre prețioase, cuvintele sunt lipsite de esență. Tot acolo, orașul antic Hierapolis și Piscina Cleopatrei cu apă termală se dezvăluie precum acum 2000 de ani. Orașul antic Hierapolis impresionează prin Teatrul roman foarte bine conservat, prin numeroasele morminte descoperite și Templul lui Apollo. Fosta stațiune termală, Pamukkale, prin Piscina Cleopatrei, vă oferă beneficiile apei termale cu temperatura de 36 grade Celsius și ocazia de a descoperi o piscina în aer liber, pavată cu coloane ale Templului lui Apollo. Seara ne întoarcem în Kusadasi. Cazare și masă la Hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 4 | Duminica 31.12.2023: KUSADASI – timp liber | EFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității și Casa Fecioarei Maria – locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață. Dupa amiaza ne întoarcem la hotel, unde ne pregătim pentru petrecerea de Revelion. Cina festivă de Revelion este inclusă și se va desfășura la restaurantul hotelului Palm Wings Ephesus 5*. La Multi Ani, 2024 !

Ziua 5 | Luni  01.01.2024: KUSADASI – timp liber | SIRINCE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă, pentru a va bucura de facilitățile hotelului, shopping în Kusadasi, sau, in a doua parte a zilei, opțional, excursie de jumatate de zi la Sirince. Sirince – vechiul sat grecesc va asteapta sa degustati vinul fructat pentru care este recunoscut in intreaga Turcie si sa admirati peisajele pitoresti. Turul include vizita unei vechi biserici si oprire la magazinul de specialitati turcesti. Spre seară ne întoarcem în Kusadasi. Cazare și masă la Hotel Palm Wings Ephesus 5*.

Ziua 6 | Marti 02.01.2024: KUSADASI - TROIA - CANAKKALE

Mic dejun. Plecare spre Canakkale. În drum vom face o oprire la Troia - povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Drumul continuă spre Canakkale, unde vom ajunge spre seara – cazare la hotel de 3*. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ieftine orașe din Turcia.

Ziua 7 | Miercuri 03.01.2024: CANAKKALE – EDIRNE – BUCURESTI

După micul dejun plecăm spre București. În drumul către țară vom trece prin orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman,

pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută drept moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a

tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți

găsi produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri. Seara sosire în București, în funcție de trafic

si formalități vamale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.