Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Certificate of Excellence - TripAdvisor Hotelul este situat intre golfurile marilor Egee si Mediteraneana la 1 Km de Icmeler si 5 km de Marmaris. Aeroportul este la 100 de km. Spa & Wellness
Centrul SPA ofera masaj, tratamente pentru infrumusetare (corporale si faciale), baie turceasca, scrub, hamam, masaj.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa fie la restaurantul principal (400 locuri la mese), unde pot opta pentru gastronomia internationala, restaurantul turcesc Nimara, restaurantul cu specific mediteranean Canella (50 locuri) sau pot lua o gustare la snackbar. De asemenea pot servi o bautura racoritoare la lobby bar si la Fenix bar.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turstilor piscina exterioara, centru sportiv (aerobic, body-building, tenis de masa, darts) 2 terenuri de tenis, dar si posibilitatea practicarii unor sporturi pe apa cu motor (banana, parasailing, waterskiing) si fara motor (windsurfing, canoening). Seara turistii se pot delecta cu spectacole de divertisment.

Localizare
Hotelul este situat intre golfurile marilor Egee si Mediteraneana la 1 Km de Icmeler si 5 km de Marmaris. Aeroportul este la 100 de km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie