Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GRAND YAZICI CLUB TURBAN


Descriere

Combinand albastru apelor din Marmaris cu verdele padurilor de pini, Hotelul Grand Yazici Club Turban va va incanta cu adevarate servicii de cinci stele si cu grija aratata de personal fata de oaspetii sai.Facilitati camere:
Hotelul Grand Yazici Club Turban are camere luminoase cu balcon şi vedere la grădină. Toate camerele oferă aer condiţionat, TV LCD şi minibar.

Facilitati hotel :
Proprietatea este înconjurată de o pădure de pin şi are 2 piscine în aer liber, 3 tobogane cu apă şi centru spa. De asemenea, aveți la dispoziție acces gratuit la Wi-Fi. Hotelul are 3 restaurante à la carte cu preparate din bucătăria turcească şi italiană, şi fructe de mare. Restaurantul principal serveşte mese tip bufet. Vă puteţi bucura de mese în aer liber la restaurantul cu vedere la mare, situat de-a lungul coastei. Există, de asemenea, 4 baruri şi o cafenea, care vă oferă o gamă variată de băuturi. Centrul spa oferă baie tradiţională turcească, saună şi masaj pentru relaxare. Există, de asemenea, piscină interioară, teren de tenis şi sală de gimnastică bine echipată.

Categorie:
5*

Localizare:
Situat pe coasta Mării Egee, hotelul este la 3,5 km de centrul oraşului Marmaris şi la 4 km de Icmeler. Aeroportul din Dalaman este la 95 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wellness club&spa
Terasa
Snack bar
Servicii de curatatorie
Schimb valutar
Sauna
Sala de fitness
Restaurant
Receptie
Piscina interioara
Piscina
Masaj
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Internet wireless
Inchirieri auto
Doctor
Cafe-bar
Biliard
Bar
Animatie