Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charisma Hotel


Descriere

Cu o priveliste superba asupra Marii Egee, Hotelul Charisma este la o distanta de 15 minute de zona comerciala din Kusadasi. Construit in anul 2006, oferta turistilor sai toate facilitatile.Facilitati hotel :
Cu o plajă privată de 60 de metri, hotelul de 5 stele Charisma oferă o piscină infinită, cu vedere superbă la Marea Egee. Opțiunile de relaxare de la Hotelul Charisma De Luxe includ o piscină interioară încălzită, cu baie turcească, saună şi centru de înfrumuseţare. Pe plaja hotelului există facilităţi pentru sporturi nautice şi un centru de scufundări. Restaurantul Moonlight serveşte mâncăruri turceşti şi internaţionale, iar la Black Coffee oaspeţii pot savura produse de patiserie. La Piano Bar oaspeţii îşi pot pregăti singuri salatele.

Tip masa
Demipensiune

Website
http://www.charismahotel.com

Facilitati camere:
Toate camerele au ca dotări standard balcon cu vedere la mare şi cadă spa. Fiecare cameră are TV LCD cu canale prin satelit şi minibar. În zonele publice ale hotelului există acces gratuit la internet Wi-Fi.

Categorie:
5*

Localizare:
Hotelul se află la o plimbare de 15 minute de zona comercială şi de divertisment din Kuşadasi.Hotelul Charisma se află la 20 km de Efes şi la 45 km de Miletus şi de Priene. Aeroportul internaţional Adnan Menderes din Izmir este la 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Sauna
Sala de fitness
Restaurant
Piscina interioara
Piscina
Lift
Internet wireless
Cafe-bar
Bar