Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND YAZICI MARES


Descriere

Spa & Wellness
Centrul SPA cuprinde salon de masaj, tratamente faciale si corporale, hamam, sauna, sala de fitness.

Website
http://www.grandyazicihotels.com/en/mares-marmaris/overview

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in cadrul diferitelor restaurante puse la dispozitia lor, cum ar fi Kapadokya, cu gastronomie internationala, precum si alte 3 restaurante a la carte. Mai mult, se pot delecta la barul de la piscina sau in lobby bar.

Sport si divertisment
Turistii se pot bucura fie de petrecerile de pe plaja privata a resortului, de cele 2 terenuri de tenis, facilitatile pentru billiard, sau spectacolele de divertisment din fiecare seara.

Localizare
Hotelul este clasificat 5 * si este situat la 3 km de Icmeler si 5 km fata de Marmaris, in imediata apropiere a marii Mediterane. Distanta pana la aeroportul Dalamman este de 90 km, iar pana la aeroportul din Bodrum de 150 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de restaurant principal, bar, pizzerie, sultan bar, bar la piscina, piscina pentru copii, piscina exterioara. De asemenea, capacitatea de cazare este formata din 10 suite cu vedere la mare si gradina, 159 de vile si 271 camere standard.