Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE


Descriere

Tip masa: All Inclusive


Descriere: Armonia Holiday Village & Spa 5* ofera o panorama deosebita a coastei, plaja excelenta de nisip (a primit Blue Flag UNESCO) si este recomandat amatorilor de surfing (aici se desfasoara multe din concursurile si competitiile sportive de surf).

Localizare: este situat la 54 km de aeroportul orasului Bodrum, la 25 km de centrul orasului Bodrum, la 5 km de localitatea Turgutreis, pe malul marii.

Dotari camere: hotelul este compus din 9 cladiri cu 3 nivele: 381 standard room (2 camere pentru persoanele cu dizabilitati (max. 2 pers.); max. 3 pers., 20 mp); 48 large room cu o camera (max. 3+1 pers., 30 mp). Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (apa se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif contra cost), pardoseala - gresie si balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 restaurante a la carte (turcesc si pescaresc: cu rezervare, 1 masa/fiecare restaurant/sejur - gratuit), 5 baruri, 2 piscine exterioare, 3 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie si 2 sali de conferinte (30-200 persoane), baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal (suprafata sintetica), teren de tenis cu suprafata din beton, nocturna terenului de tenis, tenis de masa, darts, mini-golf, program de animatie, muzica live (o data/saptamana), discoteca si internet Wi-Fi (pe spatiul exterior).

Facilitati copii: piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani).

Plaja: proprie de nisip si ponton.

Clasificare oficiala: 5*

Clasificarea tour operatorului: 5*

Web site: http://www.armoniabodrum.com/



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.