Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zara


Descriere

Situat în Bansko, la poalele vârfului Todorka și la 400 m de teleschi, Hotelul Zara oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber și la un centru spa cu piscină interioară, saună și sală de fitness.Tip de masa
Demipensiune

Website
http://zarabansko.com/en/

Descriere / Localizare
Hotelul se afla la 500 m fata de centru statiunii Bansko si la 400 m de Gondola. Se ofera shuttle bus gratuit de la hotel pana in centrul statiunii / gondola. Dispune de o cladire grandioasa, construita in stil traditional bulgaresc, ce imbina frumusetea arhitecturii cu comfortul si comoditatea unui nou si modern hotel. Are un numar de 89 de camere standard si de lux cat si apartamente cu un dormitor - complet mobilate si utilate la cele mai inalte standarde. Unul dintre punctele forte al hotelului il reprezinta centrul SPA, dotat cu o piscina interioara pentru adulti ce se intinde pe 12 m, o piscina interioara pentru copii, sauna, masaj, jacuzzi, oferind astfel turistilor sai un sejur, linistit si relaxant alaturi de familie sau prieteni.

Categorie:
4*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.