Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Oasis se bucură de o locație privilegiată, fiind amplasat direct pe plajă și la aproximativ 300 metri de centrul animat al orașului. Cu toate camerele orientate către marea albastră și nisipul aurit, oaspeții se pot bucura de o priveliște impresionantă chiar din confortul hotelului.
Facilități hotel
Hotelul oferă o serie de facilități pentru confortul oaspeților, inclusiv un restaurant principal cu o terasă în aer liber, un restaurant a la carte, un bar, o cameră pentru depozitarea bagajelor, internet Wi-Fi și serviciu în cameră.
Costuri suplimentare pot fi implicate pentru sporturile acvatice de pe plajă, transferuri, servicii de spălătorie, acces la studioul SPA și pentru serviciile disponibile la Hotelul Helios, precum și pentru excursii.
Pentru cei mici, hotelul oferă un pătuț pentru bebeluși gratuit, scaune înalte la restaurant și un teren de joacă dedicat copiilor.
Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu un televizor cu satelit, aer condiționat, minibar, internet Wi-Fi, telefon, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie