Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ciucas

   Baile Tusnad, Romania


Descriere

Camere: Hotelul ,,Ciucas' dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 3 apartamente si 13 apartamente de lux.


Tratament: Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie, salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.


Facilitati: Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 de persoane, asigura toate facilitatile organizarii evenimentelor de acest gen. Va oferim biliard, ping-pong si darts.


Atractii in zona: Hotelul ,,Ciucas' organizeaza excursii in cele mai frumoase puncte turistice din zona: Lacul Sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor si Valea Rosie. Se pot organiza cursuri de echitatie si plimbari cu ATV-uri. In Baile Tusnad exista si o sala de sport polivalenta unde cei interesati pot organiza activitati specifice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.