Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Superb 9 Booking.com Hotelul se afla intr-o zona centrala, dar linistita, la 5 minute de mers pe jos de plaja cu pietricele Slovenska Plaza. Centrul vechi al orasului Budva, cu numeroasele posibilitati de distractie, este la numai 1 km si poate fi atins usor intr-o plimbare pe promenada. ***Taxa de statiune se va calcula in pretul pachetului: 1 euro/persoana/zi*** Drinks & Food
Hotelul ofera micul dejun bufet. Contra cost, cina (meniu cu 3 feluri, la alegere).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie sporturi nautice pe plaja, inchiriere biciclete, snorkelling, scufundari, drumetii, tenis de masa, masaj, pescuit, teren de tenis.

Localizare
Hotelul se afla intr-o zona centrala, dar linistita, la 5 minute de mers pe jos de plaja cu pietricele Slovenska Plaza. Centrul vechi al orasului Budva, cu numeroasele posibilitati de distractie, este la numai 1 km si poate fi atins usor intr-o plimbare pe promenada. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, spalatorie, calcatorie, inchiriere masini si biciclete, room service, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, seifuri, restaurant, bar, sporturi nautice pe plaja, snorkelling, scufundari, drumetii, tenis de masa, masaj, pescuit, teren de tenis.