Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VILE OLIVA - PROGRAM SOCIAL


Descriere

Drinks & Food
Hotelul ofera un restaurant cu o capacitate de 300 persoane dispus pe doua etaje ce serveste mancaruri cu specific national si international (servite in stil bufet). De asemenea oaspetii pot servi bauturi la barul-cafenea din cadrul hotelului, la barul de la piscina sau la barul restaurantului.

Sport & Divertisment
Hotelul ofera animatie pe timpul zilei, program de 70 minunte cu muzica si dansuri traditional-folclorice. De asemenea pe timpul serii se organizeaza un program de 3 ore cu muzica internationala.

Localizare
Hotelul Vila Oliva a fost renovat si ofera camere confortabile, centru welness modern si restaurant elegant. El este situat in Petrovac, la doar 80m de plaja cu nisip si pietricele fiind la o distanta de 20 minute cu masina de Budva.

Spa & Wellness
In cadrul centrului Spa&Welness oaspetii se pot relaxa optand pentru sauna, baie de aburi, jacuzii si piscina interioara iar contra-cost sunt masajele corporale.

Site web
http://www.vileoliva.com/index.php/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Cei mici se vor bucura de piscina pentru copii, loc de joaca special amenajat si de miniclub.