Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul cu un design unic, concentrat pe functionalitate, armonie si eleganta, se afla pe plaja cu nisip din Rafailovici. Hotelul complet renovat in 2016 este alegerea ideala pentru amatorii de plaja, natura si vizitarea imprejurimilor. ***Taxa de statiune se calculeaza in pretul pachetului (cca 1.5 euro/adult/zi)***Spa & Wellness
Pentru a se relaxa, turistii beneficiaza de sala de fitness, sauna, masaj, Jacuzzi, salon de infrumusetare.

Drinks & Food
Masa poate fi servita in cadrul restaurantului principal al hotelului, care are un design si o arhitectura unica, unde se servesc preparate variate din bucataria locala si internationala. De asemenea, turistii pot servi bauturi racoritoare pe terasa hotelului si lobby bar.

Sport si divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, turistii au la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, lobby bar, teren de tenis, sala de fitness, magazine.

Localizare
Hotelul este amplasat in satul pescaresc Rafailovici, in apropiere de plaja de nisip din Becici. Orasul Budava se afla la o distanta de 3 km fata de hotel, iar aeroportul Tivat se afla la 28 km.

Site Web
http://hotel-aleksandar.me

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: sala de fitness, masaj, piscina in aer liber, gradina, terasa, restaurant cu meniuri variate, sala de conferinte si petreceri, lobby bar, teren de tenis, facilitati pentru copii, Wifi gratuit, seif, magazine, receptie deschisa 24h, servicii de spalatorie- calcatorie, bancomat, salon de infrumusetare, sauna, jacuzzi.