Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Martin Club Hotel


Descriere

Destinat celor care vor o vacanta relaxanta, care imbina perfect confortul cu o atmosfera perfecta de iarna. Facilități camere:
Toate camerele de la Martin Club pun la dispoziţie TV prin cablu, minibar și baie cu uscător de păr, halate de baie și papuci, balcon şi Wi-Fi gratuit. Cele mai multe dintre camere au vedere panoramică aupra munţilor.

Facilități hotel:
Oaspeții se pot relaxa la piscină sezonieră, la saună sau la cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul Martin Club oferă și un depozit pentru echipamentele de ski. Restaurantul de la hotelul Martin are oferă mâncăruri tradiţionale, precum şi preparate internaţionale. Unele preparatele sunt gătite cu ingrediente cultivate chiar la fermă proprietăţii. Hotelul mai dispune de parcare acoperită gratuită, serviciu de transfer gratuit la/de la cel mai apropiat teleschi, tenis de masă, sala de fitness.

Categorie:
3*

Localizare:
Martin Club Hotel este localizat la aproximativ 200 m de centrul orașului Bansko și la cca 900 m de cea mai apropiată telecabină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.