Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOUNTAIN ROMANCE 3*


Descriere

HOTEL MOUNTAIN ROMANCE SPA 3* - BANSKO

Prezentare oficiala hotel: N/A

Complexul de familie Mountain Romance Spa are un design traditional si este situat la aprox. 600 m de Gondola si la 800 m de partea veche a orasului Bansko.

Cea mai importanta partie/instalatie: 600 m pana la statia de telegondola.

Transfer la partii: shuttle bus catre statia de telegondola.

Relaxare:
hotelul dispune de un centru Spa cu jacuzii si 2 camere de abur, sala de gimnastica, hammam, diverse proceduri de Spa, sali pentru tratamente corporale.

Servicii de masa: mic dejun sau demipensiune (mic dejun si cina).

Localizare: hotelul ofera transfer pana la gondola iar pana la telecabina sunt aprox. 900 m.

Facilitati hotel:
centru Spa, sala de gimnastica, parcare gratuita, WIFI, taverna primitoare cu diferite prepare culinare preparate la mangal, cuptor sau gratar.

Facilitati camere: majoritatea camerelor au balcon cu vedere la munte, toate au TV, baie, ceainic.

Hotelul ofera 11 studiouri, 4 apartamente cu 2 dormitoare, 9 apartamente cu 1 dormitor.
-Studiourile Capacitate de 2 adulti .Camera dubla dispune de : 2 paturi twin 1 pat dublu. Suprafata camerei este aproximativ 20 metri patrati.

-Apartamentul cu 1 dormitor Capacitate de 2 adulti si 2 copii pana in 12 ani . Dispune de : 1 pat dublu+ 1 canapea. Suprafata camerei este aproximativ 45 metri patrati.

-Apartamentul cu 2 dormitoare Capacitate de maxim 4 adulti si 2 copii pana in 12 ani . 1 pat dublu+ 2 paturi twin si 1 canapea. Suprafata camerei este de aproximativ 55 metri patrati.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.