Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERRYAN MPM 3*


Descriere

Merryan MPM *** - Pamporovo - Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: https://mpmhotels.bg

Hotelul Merryan construit in stilul traditional bulgaresc, in 2007 face parte din lantul Mpm Hotels.Hotelul are 20 spatii de cazare , modern mobilate ,comfortabile si luxoase cu vedere la munte si la padurea de pini,creand astfel o atmosfera relaxanta pentru toti clientii.

Relaxare: Hotelul dispune de centru SPA , oferind urmatoarele servicii: sauna cu pereti de sticla cu vedere la padurea de pini,baie cu aburi,cada cu hidromasaj, masaj, sala fitness.Accesul la SPA ,e gratuit.

Cea mai apropiata partie / instalatie
: distanta pana la cel mai apropiat schilift e de 1500 m.

Servicii de masa: mic dejun, demi pensiune.

Servicii pentru copii: n/a

Localizare:
Hotelul e situat in centrul statiunii Pamporovo, la doar cativa pasi de magazine si atractii.

Facilitati hotel:
Merryan Mpm un hotel de 3*, construit in anul 2007 are 5 etaje ,fara lift si un total de 20 spatii de cazare, 15 camere duble si 5 apartamente.La dispozitia oaspetilor exista un restaurant principal cu 60 locuri,cu semineu, specializat in preparate din bucataria international si bulgareasca ,cu posibilitatea de a lua masa in regim a la carte, lobby bar cu o capacitate de 40 locuri unde se pot servi bauturi , intr-o atmosfera calda si room service.Totodata hotelul dispune de receptie non stop ,unde se pot rezerva contra cost casete pentru pastrare valori,camera depozitare echipamente de schi,acces gratuit la Wi-FI, in zona receptiei si a barului. Parcarea hotelului e in aer liber, cu numar limitat de locuri . Hotelul mai pune la dispozitia clientilor, transfer la si de la prima statie a teleschiului.In apropierea hotelului se afla si un magazine cu articole sportive,

Facilitati camere:
Cele 20 spatii de cazare sunt mobilate modern si sunt dotate cu internet, cablu mini-bar, baie , aparate de preparare a ceaiului sau a cafelei.

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
Camere duble, cu o capacitate de 2 +1 , de aproximativ 25 m2.Camerele au un pat dublu, sau doua paturi de o persoana, o canapea extensibila ,baie cu dus ,uscator de par, halate de baie si papuci. Nu toate camerele duble au balcon.
Apartamente ,cu o capacitate de 2+3 , de aproximativ 60 m2 .Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor, care are fie un pat dublu , fie doua paturi de o persoana si un living,cu o canapea extensibila,separate de o usa.
Apartamentele au baie cu cada,uscator de par, halite de baie, papuci si balcon.Capacitatea maxima de acomodare e de 4 adultoi si 1 copil,patutul de copil fiind disponibil gratuit.

Datorita amplasarii hotelului si a serviciilor de calitate pe care le ofera, Merryan Mpm,este locul ideal pentru a petrece o vacanta activa, dar si relaxanta, deopotriva.


**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.