Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY HOTEL ELA BANSKO


Descriere

FAMILY HOTEL ELA BANSKO 3*

Localizare
Family Hotel Ela din Bansko este situat la aproximativ 300 m de statia de telegondola si la 1 km de centrul statiunii Bansko. Hotelul a fost construit in anul 2012. Detine o cladire cu 3 etaje, fara lift, cu 9 camere.

Cazare:
Camera duble (2 paturi normale si un pat suplimentar, 2+1 ) aprox 18-20 mp – are un pat dublu si o sofa extensibila pentru o persoana.
Apartamentele (2 paturi normale si 2 paturi suplimentare, max 2+2 ), aprox 40-47 mp – un hol, un dormitor cu un pat dublu si un living room cu o sofa extensibila.
Dotari camera : toate camerele au incalzire individuala pe gaz, TV satelit, WI-FI, parchet, baie cu cabina de dus, uscator de par. Apartamentele au chicineta (frigider, cuptor cu microunde, cuptor, plita, aspirator, chiuveta,, tacamuri si ustensile pentru 4 persoane), fier de calcat si masa de calcat, balcon.

Masa: Doar cazare (fara masa) sau mic dejun.

Facilitati hotel
Hotel Ela din Bansko are urmatoarele facilitati: receptie, Wi Fi in zona publica (gratuit), camera pentru depozitarea echipamentului pentru schi (gratuit) camera pentru servirea micului dejun, sala de conferinte (capacitate 40 persoane).

Copii: patuturi (la cerere, gratuit), scaune inalte pentru copii in restaurant (gratuit), babysitting (la cerere contra cost).

Contra cost: tenis de masa , masaj, solarium, Jacuzzi, etc.

Animalele de companie nu sunt permise.

Parcare: in aer liber cu spatiu limitat – gratuita

Website hotel www.ela-bansko.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.