Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Chalet Belmont


Descriere

Chalet Belmont - o iesire placuta din cotidian, intr-un cadru natural linistit, dar plin de posibilitati !
Cu o capacitate de 18 locuri, vila dispune de 9 camere, fiecare cu baie proprie si balcon, living destinat servirii mesei si relaxarii. Iar pentru ca nimic nu se compara cu timpul petrecut afara, curtea vilei ofera un spatiu verde generos, foisor cu gratar si o priveliste care va va ramane in suflet.
Mobilierul nou, saltelele confortabile si baile modern amenajate contribuie la crearea unui ambient in care relaxarea intalneste inevitabil buna dispozitie. Muntii Bucegi si padurile sale se zaresc de la ferestre, amintindu-ne ca am lasat grijile acasa si e timpul pentru odihna.
Familiile care ne viziteaza in compania celor mici, pot opta pentru o camera family (2 adulti + 2 copii) sau un apartament. 4 dintre camerele noastre se pot transforma in apartamente prin intermediul unei usi de comunicare.
Fiecare spatiu de cazare dispune de TV si Internet wireless gratuit.
Parcarea nu reprezinta o problems, in afara vilei fiind amenajate spatii de parcare speciale pentru oaspetii nostri.
Ne bucura sa va avem in vizita, asa ca ceaiurile si cafeaua nu lipsesc din meniul nostru. Pentru un plus de rasfat puteti opta si pentru mic dejun, pranz si cina la cerere, contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.