Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ACHILION


Descriere

Foarte bine 8 Booking.com Hotelul familial este situat in centrul Atenei, fiind ideal atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru sejururi. La numai cateva minute se afla statia de metrou Omonia, in timp ce importante atractii turistice se afla la cateva minute de mers pe jos: Muzeul National de Arheologie, Muzeul Acropolis, Parthenon-ul, cartierele Plaka si Monastiraki, Piata Syntagma. Toate camerele sunt renovate. Drinks & Food
Hotelul ofera micul dejun bufet (07:0-10:00). La solicitare se asigura mic dejun matinal sau la pachet.

Localizare
Hotelul este situat in centrul Atenei, la 200 m de statia de metrou Omonia. Importante atractii turistice se afla la cateva minute de mers pe jos: Muzeul National de Arheologie, Muzeul Acropolis, Parthenon-ul, cartierele Plaka si Monastiraki, Piata Syntagma. Exista conexiuni bune spre aeroport cu toate mijloacele de transport (autobus, metrou, etc).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, inchiriere masini, seifuri, lift, parcare in apropiere (15 euro/zi), bar, restaurant, colt cu internet (gratuit), acces gratuit la internet WIFI.