Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Divani Palace Acropolis (Atena)


Descriere

Localizare:
Divani Palace Acropolis ofera camere elegante si o terasa pe acoperis, cu vederi impresionante spre Acropole. Hotelul este la cativa pasi de noul Muzeu Acropolis si teatrul Herodion.

Descriere camere:
Camerele de la Divani Palace ofera balcoane private mobilate, sunt decorate in culori naturale si au mobilier clasic. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit si canale prin cablu, aer conditionat si seif. Cele mai multe ofera vederi spectaculoase la Acropole si Dealul Philopappou.

Facilitati hotel:
O caracteristica unica a hotelului Divani Palace Acropolis o reprezinta ruinele antice ale zidului Temistocle, descoperit in fundatia hotelului in timpul constructiei si incorporat cu bun gust in designul arhitectural al hotelului.
Restaurantul de pe acoperis, Acropole Secret, serveste mancaruri grecesti si internationale. Aspassia, restaurantul principal, ofera preparate din bucataria mediteraneana si un mic dejun american, intr-un decor elegant.
Hotelul poate aranja un transfer gratuit cu autobuzul la Piata Syntagma, pe perioada sejurului. Statia de metrou Acropolis este la 500 de metri distanta, iar cartierul pitoresc Plaka se afla la 10 minute de mers pe jos.

http://divaniacropolishotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.