Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii generale: este un hotel de 4 stele, parte din lant hotelier international situat in centrul statiunii Aqaba, la cateva minute de mers pe jos de plaja si la 1 km de portul de agrement. Prioritatea hotelului este de a oferi servicii de calitate pentru a satisface nevoile i ateptarile clientilor.
Localizare: situat n inima orasului Aqaba , cu o vedere magnifica la Marea Rosie si la spectaculosul munte rosu al Iordaniei . Este inconjurat de restaurant, terase si magazine.
Dotari camere: cu un total de 110 camere moderne si amenajate in culori bogate toate fiind dotate aer conditionat, televizor, baie cu dus, seif, internet wi-fi, uscator de par, telefon, minibar iar pe jos este parchet.
Facilitati hotel: 2 restaurante care servesc un bufet un cu prepararte internationale, bar, lobby bar, piscina pe acoperis cu vedere panoramica, jacuzzi pe acoperis, zona de joaca pentru copii, exchange, sala fitness, teren de joaca, sala de conferinte.
Plaja: Plaja: Hotelul nu dispune de plaja privata dar hotelul asigura transport si intrare la plaja privata Berenice Beach Club (10 usd/persoana/zi incuzand intrarea la plaja, sezlonguri, prosoape, piscine, transfer dus-intors). Tot aici se pot face diverse sporturi pe apa (conta-cost), scufundari, plimbari cu vaporasul.
Tip masa: demipensiune
Pagina web: http://www.daysinn-aqaba.com/daysinn-aqaba.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie