Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii generale: situat chiar langa hotelul Movenpick, Aqaba Gulf este un hotel standard aflat in centrul orasului dar dispune de piscina si a fost renovat recent.
Localizare: hotelul Gulf, cu vedere la Golful Aqaba, este situat la 5 minute de mers pe jos de centrele comerciale i restaurantele din centrul orasului Aqaba
Dotari camere: 207 camere spatioase si elegante echipate cu TV cu ecran plat, minibar, seif gratuit, aer conditionat, facilitati pentru preparerea de ceai si cafea, baie cu uscator de par. Camerele standard nu au balcon iar camerele superior au balcon.
Facilitati hotel: o psicina exterioara inconjurata de sezlonguri, restaurant principal ce ofera buffet international, restaurant a la carte, cafenea-bar, o mica gradina, teren de tenis, terasa, inchiriere de masini si biciclete, parcare gratuita.
Plaja: Hotelul nu dispune de plaja privata dar hotelul asigura transport si intrare la plaja privata Berenice Beach Club (10 usd/persoana/zi incuzand intrarea la plaja, sezlonguri, prosoape, piscine, transfer dus-intors). Tot aici se pot face diverse sporturi pe apa (conta-cost), scufundari, plimbari cu vaporasul.
Tip masa: demipensiune
Pagina web: http://www.aqabagulf.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie