Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE CROWN PALACE


Descriere






SIDE CROWN PALACE 5*

CONCEPT VARA 2014


Categorie: 5*
Adresa: Evrenseki Beldesi,Evren Mh.Evrenseki/Manavgat-Antalya-TRKEI
Web site: www.sidecrowncom
Concept: ALL INCLUSIVE
Suprafata totala: 23.000 mp


Localizare: Hotelul se afla la 65 km distanta fata de aeroportul din Antalya si la 7 km distanta de orasul Side.

Facilitatile hotelului: restaurant principal –Crown Restaurant,6 restaurante A l'a carte( otoman, mediteranean, Italian, Asiatic, Mexican, si barbeque) bar la piscina si snack bar pe plaja, patiserie, 5 piscine (dintre care una interioara si alta in zona de aqua park), sala de fitness, baie turceasca, Wi-Fi, programe de animatie pe toata durata zilei atat pentru copii cat si pentru adulti, show-uri in fiecare seara, disco, cinema pentru copii, centru spa, coafor, camera cu jocuri, sala de conferinte.
Hotelul se afla la 400 m de plaja proprie iar transferul se face cu shuttle bus-ul.

Contra cost hotelul poate oferi urmatoarele servicii: traducere, secretariat, babysitter, inchirieri masini, servicii medicale, spalatorie, coafor si exchange.

Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar de 472 de camere dispuse pe 4 etaje impartite astfel : 392 camere standard-32 mp, 20 deluxe suite-40 mp, 56 family suite (compuse din 2 camere cu 2 bai) – 46 mp si 4 camere standard pentru persoanele cu disabilitati.

Camerele sunt dotate cu: mini bar, dus, aer conditionat, uscator de par, telefon direct, TV, balcon sau terasa si seif.


Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.