Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAPHIR RESORT HOTEL


Descriere

Saphir Resort And Spa Localizare: Saphir Resort & Spa Alanya este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 33 km de orasul Alanya, la 28 km de orasul Side, la 500 m de localitatea Okurcalar, pe malul marii. Construit in anul 2008, cu o suprafata totala de 18000 m, hotelul are un corp principal de 6 etaje (297 camere au vedere la mare).
Capacitate: 307 standard room (max. 2+2 pers., 24 mp), dintre care 4 camere pentru nefumatori
si 3 camere pentru persoane invalide; 17 family connected room (2 dormitoare cu usa, baie, max. 3+1 pers., 40 mp) 6 suite room (cu vedere la mare, 2 dormitoare cu usa, baie, max. 4+1 pers., 42 mp); 3 King suite (hol, dormitor fara usa, jacuzzi, max. 4+1 pers., 50 mp).
Camerele sunt dotate cu balcon, minibar, seif electronic, televizor LCD prin satelit, telefon in camera si in baie, WC, uscator de par, mocheta, aer conditionat centralizat.

Facilitati: Restaurant principal pentru bufet, restaurante a la carte cu specific turcesc si italian (cu rezervare in prealabil), baruri, snack restaurant, plaja privata premiata cu distinctiile Blue Flag si Green Key, piscina, piscina pentru copii, aquapark cu 3 tobogane, piscina interioara in apropierea centrului Spa, terenuri de tenis, baschet, masa de tenis, volei pe plaja, aerobic, darts, polo pe apa, aerobic in apa, centru fitness.
Servicii medicale, coafor, rent a car, baby sitting, magazine, internet, spalatorie, sporturi de apa, internet cafe, jocuril video - contra cost.
Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si seara si mini club pentru copiii cu varste intre 4 - 12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.