Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL TAJ MAHAL


Descriere

Royal Taj Mahal Hotel, membru al grupului Stone Hotels si a fost inaugurat la 15 iunie 2015. Resortul este un centru de vacanta cu o atmosfera linistita, cu gradini spectaculoase, plaja aurie si 2700 mp de piscine. Acesta ofera oaspetilor sai o arhitectura fascinanta inconjurata de multa verdeata, fiecare oaspete simtindu-se ca acasa.
Localizare:Hotelul se intinde pe o suprafata de 40.000 mp in zona Side.
Distante:- 48 km de aeroport- 5 km de Side- 10 km de Manavgat
Facilitati:Hotelul are un design arhitectural fascinant, trotuare ajungand pana la plaja, detine piscine pentru adulti si 3 tobogane, piscina pentru copii cu tobogan si aquapark, piscina interioara, programe de divertisment, mini club pentru copii (4-12 ani ) cu mini discoteca, un centru pentru activitati sportive cu 5 terenuri de tenis, teren pentru basketball, volleyball, sala de fitness.Hotelul detine un restaurant principal cu service de tip bufet suedez, 3 restaurante A la Carte (italian, mexican-indian, mediteranean) si 8 baruri.Hotelul dispune de un centru spa cu baie turceasca, sauna, jacuzzi, camera de relaxare, baie cu aburi, masaje contra cost, Conexiune internet Wi-Fi in zona de lobby, zona generala i in camere. Camere:Hotelul are 450 de camere.
Tipuri camere :351 camere standard superior 1 camera cu dezabilitati26 junior suite10 camere interconectate20 duplex-uri38 camere Taj Mahal
Dotari camere: balcon, cana electrica pentru ceai si cafea, minibar, Tv, uscator de par, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.