Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS DOWNTOWN


Descriere

Este localizat la 4 minute mergand pe jos față de plajă. Ofera vedere la mare şi la munţii Taurus; este situat în mijlocul grădinilor cu vegetaţie exotică din parcul cultural Atatürk, lângă plaja Konyaaltı. Are 4 localuri de luat masa, o piscină în stil lagună şi un serviciu gratuit de transfer la plajă. Plaja Konyaaltı se află la 300 de metri. Pentru oaspeţii care doresc să se menţină în formă, luxosul Rixos Downtown oferă o sală de fitness modernă şi 2 terenuri de tenis. Există şi un centru SPA cu baie turcească si masaj. Rixos Lounge oferă o terasă panoramică şi serveşte preparate luxoase din bucătăria internaţională, într-un cadru plin de stil. De asemenea, hotelul are mai multe baruri care asigură cocktailuri exotice şi gustări uşoare. Localizare
Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de 5 stele se află în mijlocul grădinilor cu vegetație exotică din parcul cultural Atatürk, lângă plaja Konyaaltı. Are vedere la mare și la Munții Taurus. Muzeul din Antalya se află la 10 minute de mers pe jos, iar plaja Konyaaltı este la 14 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.