Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRACLE RESORT HOTEL


Descriere

Miracle ResortLocalizare: Hotelul este situal pe plaja de nisip, pe o suprafata de 135.000 m la 11 km de centrul orasului Antalya, la 15 km de aeroport, 75 km de Side, 45 km de Kemer si 40 km de terenurile de golf din Belek.
Tip de Masa: Ultra All Inclusive
Facilitati hotel: piscina, lobby bar, 4 restaurante, piscina exterioara si interioara, miniclub pentru copii, animatie, centru SPA (sauna, baie turceasca, hydroterapie, masaj cu spuma si exfoliere, masaj Thai si clasic, etc ), sali de conferinta.
Restaurante: 4 restaurante din care 3 sunt a la carte: Miracolo (specific italian), Mexican, Lagos (restaurant pescaresc), Anatolia Restaurant (bucatarie turceasca) si Turkuaz (restaurant principal).Dotari camere:
Camerele standard: 425 de camere cu suprafata de 28-34 m, 70% dintre acestea au vedere la mare si sunt doate cu pat mare dublu sau un pat dublu si unul single. Toate camerele au parchet, balcon, baie cu cada si WC, uscator de par, telefon, minibar, televizor LCD, seif electronic si aer conditionat.Family room: 122 de camere formate din 2 camere standard cu usi interconectate si sunt dotate cu parchet, balcon, baie cu cada si WC, uscator de par, telefon, minibar, televizor LCD, seif electronic si aer conditionat. Junior suite: 14 camere formate dintr-un dormitor, living room, 2 bai si o terasa. Sunt dotate cu mocheta, baie cu cada, WC si uscator de par, telefon, minibar, televizor LCD, seif electronic si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.