Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONICERA WORLD HOTEL


Descriere

Descriere : Hotelul este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 130.000 mp. Hotelul este alcatuit din mai multe cladiri dispuse pe 3, 4 sau 5 etaje si are un numar de 823 camere. A fost renovat in anul 2017.

Localizare hotel: Hotelul este situat la aproximativ 22 km de orasul Alanya si la aproximativ 98 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja privata a hotelului este cu nisip. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, minibar (se reumple cu apa si apa minerala), seif (contra cost), internet wi fi (gratuit), uscator de par, baie cu cabina de dus, balcon.

Facilitati hotel:Turistii vor putea folosi facilitatile de la HOTELUL LONICERA RESORT AND SPA 5* (situat langa hotel), cu exceptia restaurantului.Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (pescaresc, kebab), baruri, discoteca (intrarea se plateste), piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark cu 9 tobogane pentru adulti si 10 pentru copii, 2 piscine interioare, jacuzzi, hammam, sauna, baie turceasca, sala de fitness, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, programe de animatie, spectacole.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, intrare disco bar, seif, trambulina, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie si calcatorie, servicii medicale, coafor, sporturi acvatice, sala de jocuri, biliard, nocturna pentru teren tenis.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: bufet special in restaurant, loc de joaca, animatie, miniclub (4-12 ani), mini disco, aquapark.

Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; bauturile se ofera numai la pahar (cele imbuteliate sunt contra-cost); in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4*

Web: https://www.lonicera.com.tr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie