Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE DELUXE RESORT


Descriere

Concorde Deluxe Resort Localizare: pe plaja, la 10 km de aeroport si 16 km de orasul Antalya.
Arhitectura inspirata dupa forma celebrului avion aConcordea
An deschidere: 2005
Capacitate: 401 camere
Camerele standard de luxe sunt decorate cu gust si au in dotare baie cu dus, toaleta, uscator de par, telefon cu linie directa, televizor prin satelit, mioni-bar, seif si balcon, mocheta. Pot avea vedere catre para, gradina sau piscina.
Dublex de luxe sunt situate la etajul 7 al hotelului si toate au vedere la mare. Sunt dotate cu sofa suites, 2 sofa bed la intrare, televizor si baie cu WC. La etaj este un pat dublu cu televizor si o baie cu dus si WC.
Junior de luxe suite sunt formate din dormitor si living separate de o usa. Sunt doatete cu pat mare, baie, televizorsi telefon in dormitor. In living exista o sofa suite, televizor, mini bar si baie cu dus. Au balcon cu vedere la mare sau gradina.
Family deluxe suite sunt formate din dormitor, living si o camera pentru copii. Dormitorul are un pat mare, televizor, mini bar si telefon. In living exista o sofa suite, baie, televizor, minibar, telefon si baie cu dus. Toate suitele au balcon si vedere la mare.

Facilitati hotel: Restaurat principal, restaurante a la carte (Asiana, Da Vinci, Vinario, Poseidon, Dafne, Barbecue), baruri (Vista Lobby, Habama Lounge, Strik, Bowling Bar, Pool Bar, Snack Bar, Beach Bar, Take Off Disco/ Club, Cafe Mundo, C Lounge Bar), miniclub pentru copii, centru spa cu masaj, baie turceasca, saua, piscine, sala de conferinte, magazin. Sport si activitati: programe de animatie in timpul zilei si seara, sporturi de apa precum jet ski, parasailing, water ski, lectii private de catamaran, wind surf, water ski, wakeboard a contra cost sau gratuite: canoe, pedalo. Alte activitati: volei pe plaja, baschet, dart, tenis de masa, step & stretching, aquagym, aerobic, water polo, centru fitness, snooker, bowling, gimnastica, boccia, volei in apa, yoga, fotbal, teren de minigolf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.