Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avena Resort Spa Hotel


Descriere

www.avenahotel.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Obakoy, la 125km fata de aeroportul din Antalya si la 2 km de centrul orasului Alanya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 185 camere: camere standard (40mp, un pat matrimonial + un pat single + sofa, o baie, max 3+1pax), camere family (44mp, un dormitor cu spatiu de relaxare, o baie cu Jacuzzi, max 4+1pax). Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si apa minerala), ceai si cafea, seif, TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza prajituri, ceai si cafea, cina, inghetata la barul d la piscina intre anumite ore, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale intre orele 10.00- 24.00, numai bauturile calde in barul din lobby sunt disponibile 24h, bauturi racoritoare si bauturi calde in barul de pe plaja pana la ora 18.00, restaurant A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, toate bauturile imbuteiate, sucurile naturale de fructe, room service, cafeua turceasca, inghetata ambalata, a doua utilizare a restaurantului A’la Carte, bauturile alcoolice si la cutie la barul de pe plaja.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurant A’la Carte cu preparate internationale, lobby bar, bar la piscina si pe plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, coafor, telefon, fax, colt internet, magazine, rent a car. Conexiunea internet WI – FI este disponibila gratuit in lobby.

Plaja: Plaja privata cu pietris la 150m distanta de hotel (exista un tunel pana la plaja), sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: baie de aburi, sauna, masaj, biliard, sporturi nautice.
Programe de divetisment in timpul zilei, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.

Hotelul Gold Safran este situat in Obagol, la 2.5 km de Alanya, la 125 km de Aeroportul din Antalya si la 200 m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.