Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCANUS SIDE RESORT


Descriere

Descriere HOTEL ARCANUS SIDE RESORT:
Hotelul ARCANUS SIDE RESORT a fost deschis in anul 2004. Construit pe o suprafata de 47.000 mp, acesta dispune de 463 camere.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL ARCANUS SIDE RESORT:
Hotelul este situat pe plaja, la 4 km fata de orasul Side, la 85 km fata de centrul orasului Antalya si la 75 km fata de aeroport.
Plaja:
La HOTEL ARCANUS SIDE RESORT veti gasi o plaja privata de nisip cu pietricele, cu o lungime de 200 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL ARCANUS SIDE RESORT beneficiati de camere intre 21 si 38 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, mocheta, baie cu cada, uscator de par, balcon.
Facilitati generale HOTEL ARCANUS SIDE RESORT:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (peascaresc, italian, turcesc, mexican), 5 baruri, discoteca, patiserie, 4 piscine (piscina pentru adulti si copii, piscina interioara si piscina cu tobogane), internet wi-fi in lobby, aerobic, gimnastica, step, fitness, voley pe plaja, darts, sah, biliard, tenis de masa, animatie, baie turceasca, sauna, muzica live, .
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturile premium si cele de import, sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, seif, telefon, fax, curatatorie, internet, jocuri pe calculator, jacuzzi, playsation, magazine, fotograf, rent-a-car, nocturna teren de tenis, room service.
Facilitati copii HOTEL ARCANUS SIDE RESORT:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina, mini club, junior club, loc de joaca pentru copii, mini disco, playstation, patut pentru copii la cerere, bufet pentru copii in restaurant.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (gratuit o singura data / sejur 7 nopti);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www. arcanushotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.