Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA HOTELS CLAROS


Descriere

Foarte bine 8,1 Booking.com Hotelul Akka Claros este situat la 7km de statiunea Kemer, 65km de aeroport si 44km de centrul orasului Antalya. Hotelul este la doar 350m de plaja publica cu nisip si pietricele.Spa & Wellness
In cadrul centrului Spa oaspetii hotelului se pot antrena la sala de fitness si se pot relaxa in sauna sau baia turceasca ori pot opta pentru un masaj deconectant.

Drinks & Food
Hotelul ofera un restaurant in care oaspetii pot servi cele mai bune mancaruri, un restaurant pentru snack-uri precum pizza, paste sau burgeri si un bar in care turistii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Localizare
Hotelul Akka Claros este situat la 7km de statiunea Kemer, 65km de aeroport si 44km de centrul orasului Antalya. Hotelul este la doar 350m de plaja publica cu nisip si pietricele.

Sport & Divertisment
Echipa de animatie a hotelului au program de activitati sportive si divertisment si includ club de dans, gimnastica de dimineata, volei pe plaja, darts, polo, dans oriental, gimanastica in apa, muzica live, seara turceasca si multe spectacole si petreceri tematice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.