Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Amara, Romania

Situare Hotelul este situat in centruFacilitati hotel Se asigura acces la televizoare in spatii special amenajate Accesul la etajele superioare este asigurat de 4 lifturi cu o capacitate de 6 persoane fiecare Complexul hotelier LEBADA clasificat la d . . .

Amara, Romania

Complexul hotelier PARC este in curs de modernizare Hotelul PARC este clasificat la 2 stele cu o capacitate de cazare de 210 locuri repartizate in camere single si duble si este compus din parter plus sase etaje Parterul cuprinde RECEPTIA un micromag . . .

Amara, Romania

Hotelul Dana 4 face parte din Complexul balnear Parc alături de Hotel Parc 3 Hotelul este situat in staţiunea Amara pe strada Ana Ipătescu inconjurat de parcul dendrologic la 50 de metri de propria plajă de pe malul Lacului AmaraHotel Dana are o capa . . .

Amara, Romania

Complexul Hotelier Ialomita este situat in Staeiunea Amara una din cele 10 staeiuni balneo-climaterice din Romania Complexul Hotelier Ialomta aflat la doar 20 de metri de Lacul Amara dispune de spatii de cazare generoase camere single double apartame . . .

Compexul Balnear Parc aflat la doar la 50 de metri de lacul Amara e format din doua hoteluri de trei respectiv patru stele o baza de tratament cabinet medical restaurant sali de mic dejun sala de conferinte plaja proprie baruri si terase Este situat . . .

Hotelul Ialomita dispune de 480 spatii de cazare camere duble camere single si apartamentecomplet renovate echipate cu aer conditionat tv si mini-barIncinta hotelului este dotata cu un restaurant moder accesorizat si cladit cu bucatarie specific roma . . .

Oferte specialeO saptamana la AmaraPerioada 0103-20122019 7 zile 6 noptiPachetul include6 nopti cazarePensiune completa - mediu fixTratament balnear - 5 zileSanatate la Hotel LebadaPerioada 0103-20122019 10 zile 9 noptiPachetul include9 nopti cazar . . .

Oferta Tichete de Vacanta 5 nopti - 1450 leiPerioada 0106 - 30062019 5 noptiOferta Include5 nopti cazare cu mic dejunFisa cont 500 leicamerasejurAcces piscinaDescriereHotelul Evergreen este situat in localitatea Amara pe malul lacului la 6 km de Slo . . .