Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SALGADOS PALM VILLAGE


Descriere

Bine 7.6 booking.com Hotelul este situat la doar 10 minute de mers pe jos de plaka Salgados, 500m de clubul de golf, 800m de zonele verzi ale Rezervatiei Naturale Laguna Salgados si 16 minute de mers cu masina de centrul orasului Albufeira.Localizare
Hotelul este situat la doar 10 minute de mers pe jos de plaka Salgados, 500m de clubul de golf, 800m de zonele verzi ale Rezervatiei Naturale Laguna Salgados si 16 minute de mers cu masina de centrul orasului Albufeira.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si servicii precum receptie 24h, 3 restaurante, 2 baruri, 6 piscine pentru adulti si 4 pentru copii, kids club, internet wifi in tot hotelul, parcare interioara si exterioara, activitati de recreere pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele la piscina, centru Spa, coafor, 3 terenuri de tenis, teren de fotbal, teren de golf, rent-a-car, activitati sportive pe plaja.