Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO BAY FALESIA


Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com / HolidayCheck 2016 Award / Certificate of Excellence 2016 Tripadvisor Hotelul este situat la 3 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisipa alb Falesia, la cateva minute de mers de restaurantele si barurile din Olhos Agua, la 8km de Albufeira si 14km de Vilamoura.Localizare
Hotelul este situat la 3 minute de mers pe jos fata de plaja cu nisipa alb Falesia, la cateva minute de mers de restaurantele si barurile din Olhos Agua, la 8km de Albufeira si 14km de Vilamoura.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera oaspetilor sai diferite servicii si facilitati precum zona welness ce include sauna finlandeza, sala de fitness, baie de aburi, tratamente de infrumusetare, aromoterapie si reflexologie. Oaspetii au la dispozitie o piscina cu vedere la Oceanul Atlantic, teren de minigolf, restaurant principal si a-la-carte italienesc, bar cu muzica live, piscina interioara, terenuri de tenis, piscina pentru copii in aer liber.