Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUPITER ALGARVE


Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com / Certificat de excelenta 2016 Tripadvisor Hotelul Jupiter Algarve este situat la 2 minute de mers pe jos fata de plaja Praia da Rocha din Portimao, la 1 km de portul de agrement din Portimao si la 2km de plajele Vau si Praia Grande.Localizare
Hotelul Jupiter Algarve este situat la 2 minute de mers pe jos fata de plaja Praia da Rocha din Portimao, la 1 km de portul de agrement din Portimao si la 2km de plajele Vau si Praia Grande.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul recent renovat cu decor de inspiratie marina, ofera oaspetilor sai facilitati si servicii precum piscina incalzita acoperita in timpul iernii, facilitati SPA si programe de divertisment, internet wi-fi, restaurnat cu bucatarie deschisa, bar la piscina, sauna, baie de aburi, masaje, centru fitness cu sala de sport gratuita, sali de conferinta si evenimente. Oaspetii pot opta pentru mai multe activitati ce se pot desfasura in zona precum sporturi acvatice, plimbari cu barca si diferite excursii. Hotelul dispune si de parcare interioara contra-cost.