Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apart FALESIA MAR


Descriere

Descriere HOTEL APART FALESIA MAR:
Situat langa spectaculoasa plaja Falesia, intr-o zona plina de verdeata, Falesia Mar este o varianta recomandata tuturor categoriilor de turisti. Posibilitatea de a alege orice tip de masa (fara masa, mic dejun, demipensiune, pensiune completa sau all inclusive) reprezinta un alt avantaj major, locatia oferind conditii pentru o vacanta linistita si odihnitoare.
Tip masa:
Fara masa/mic dejun/demipensiune/pensiune completa/all inclusive
Localizare HOTEL APART FALESIA MAR:
Complexul de apartamente este situat langa plaja Falesia la care are acces direct si la 10 minute de mers cu masina de centrul vechi din Albufeira. Hotelul asigura shuttle bus gratuit de 2 ori/ zi, pe baza de rezervare.
Plaja:
Plaja Falesia, situata in apropiere este cu nisip fin iar intrarea in apa este lina. Plaja este publica iar sezlongurile si umbrelele se platesc.
Dotari apartamente:
Complexul este format din 40 cladiri cu 4 etaje si 6 apartamente in fiecare. Toate apartamentele sunt cu un dormitor (cu usa) si capacitate maxima 4 persoane si sunt dotate cu chicineta complet echipata, grup sanitar cu cada, living cu canapea in forma de L, spatiu de servit masa, aer conditionat, TV satelit, seif, internet wireless cu plata (2 EURO/ 2h, 5 EURO/ zi, 20 EURO/ saptamana), balcon.
Facilitati HOTEL APART FALESIA MAR:
Complexul beneficiaza de restaurant principal cu o capacitate de 320 locuri, baruri, piscina exterioara pentru adulti si copii, teren de tenis, sala de jocuri cu masa de biliard, internet wireless gratuit in receptie, centru de inchiriere biciclete electrice, spalatorie, parcare.
Clasificarea agentiei: 3*
Web: www.lunahoteis.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.