Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fabulos 8.6 Booking.com / Travelers Choice 2016 Tripadvisor Primul si unicul hotel din Portugalia ce ofera un concept inovativ de a combina un resort de 4 stele cu un parc tematic si acvatic. Hotelul Aquashow este situat la doar 5 minute de mers cu masina de plaja cu steag albastru Quarteira si se afla langa parcul acvatic cu acelasi nume.Localizare
Primul si unicul hotel din Portugalia ce ofera un concept inovativ de a combina un resort de 4 stele cu un parc tematic si acvatic. Hotelul Aquashow este situat la doar 5 minute de mers cu masina de plaja cu steag albastru Quarteira si se afla langa parcul acvatic cu acelasi nume.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de piscina interioara si in aer liber pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, centru de fitness, jacuzzi, restaurantul Charme ce ofera preparate portugheze si internationale, 2 baruri, parcare gratuita.