Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aceasta unitate de cazare se adreseaza turistilor pretentiosi, în cautare de relaxare, mancaruri delicioase și plaje cu nisip fin.

Descriere:

Hotel Grecotel Astir se adreseaza turistilor pretentiosi, în cautare de relaxare, mancaruri delicioase și plaje cu nisip fin. Hotelul este o combinație excelentă intre lux, rafinament, un serviciu exemplar, cu toate facilitățile moderne la dispozitia turistilor și o panorama uluitoare asupra mării. Grecotel  Astir iese în evidență ca unitate de cazare ideală pentru vizitatorii exigenți.

Localizare:

Hotelul este situate la 500m de centrul animatului oraș Alexandroupoli.

Website:

https://astiralexandroupolis.reserve-online.net/about

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de recepție non-stop, camera de bagaje, restaurant, aer conditionat, seif, room-service, piscina interioara, sauna, fitness, centru spa, jacuzzi, sala de conferine și internet wireless.

Facilitati camere:

Camerele au aer conditionat, televiziune prin satelit, frigider, minibar (în suite), seif (gratuit), internet wireless gratuit, baie cu cada sau dus, uscator de par, set cosmetic de toaleta de lux, balcon sau terasa mobilate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie