Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LONDON


Descriere

Hotelul London este situat in regiunea Glyfada in apropierea Atenei, la 15 km, legatura intre cele doua locatii fiind facilitata de statiile de metrou si tramvai din apropiere. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Atena la 24 km. Plaja se afla doar 100 m de proprietate. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul London se afla in Glyfada, la numai 14 km de Atena si 24 km fata de Aeroportul International din Atena, incojurat de nenumarate atractii si obiective turistice precum: portul Pireu (12km), Acropole si Muzeul Acropole (16km), Muzeul de Arheologie (16km), Planetariul din Atena (16km), Centrul comercial Glyfada (1km) si altele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces imediat la plaja ( 200m ), terasa, gradina, restaurant A la Carte, snack bar, bar, mic dejun in camera, lounge/camera tv comuna, serviciu de transfer ( cost suplimentar ), inchirieri auto, room service, WiFI  gratuit in intreg hotelul, parcare gratuita la o locatie in apropiere, teren de golf ( aproximativ 3km ), inchiriere biciclete, internet cafe, excursii zilnice, croaziere.