Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL FENIX


Descriere

Hotelul Fenix este situat in regiunea Glyfada in apropierea Atenei, dipsune de 128 de camere dotate complet. Plaja se afla la o distanta de 3 minute de proprietate, iar oaspetii se pot bucura si de piscina hotelului dotata cu sezlonguri. Aeroportul International din Atena se afla la 24 km. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul Fenix se afla situat in regiunea Glyfada, la doar 16 km de Atena si 24 km fata de Aeroportul International din Atena. Turistii se pot bucura de lacul Vougliameni, Attica Zoological Park si drumetii/excursii la muzee si temple importante ale Greciei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasa la soare, terasa, gradina, piscina in aer liber dotata cu sezlonguri, parcare privata gratuita, restaurant A la Carte ce ofera un bufet bogat pentru micul dejun si o gama larga de preparate din bucataria internationala si locala pentru cina si pranz, bar, snack bar, WiFi gratuit disponibil in intreg hotelul, drumetii, teren de golf (la aproximativ 3 km distanta). Locatia hotelului ofera posibilitati nelimitate pentru activitati recreative si de divertisment. Glyfada se mandreste cu cel mai bun teren de golf din tara, un centru comercial cosmopolit, porturi de agrement, plaje de nisip si o viata de noapte agitata.