Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVEREDEN BEACH RESORT


Descriere

Hotelul Eden Beach Resort ofera cazare in Anavissos, la 33 km de Atena. Situat in mijlocul unei paduri de pini, hotelul are un loc de joaca pentru copii si o zona de plaja privata, iar oaspetii pot savura bauturi la bar. Exista o plaja privata cu steag albastru la 11 minute distanta de proprietate. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare
Hotelul Eden Beach situat in regiunea Anavissos in mijlocul unei paduri de pini, este amplasat la 33 km de Atena, si 23 km de Aeroprotul International din Atena. Templul lui Poseidon se afla la o distanta de 13 km iar Portul Pireu la 33 km. Accesul la plaja privata se face in 11 minute de mers.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Zona de plaja privata, gradina, piscina in aer liber, WiFi gratuit disponibil in tot hotelul, parcarea se face la o locatie in apropiere ( gratuit ), restaurant A la Carte cu snack bar pe plaja ofera un meniu bazat pe bucataria mediteraneana si greceasca si inca doua restaurante care completeaza propunerile culinare ale hotelului, magazin de cadouri, magazine in cadrul proprietatii, facilitati pentru sporturi nautice, inchirieri auto, teren de tenis, sezlonguri pe plaja, teren de joaca pentru copii, divertisment de seara.