Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
543 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Kastro este situat la mai puțin de 300 de metri de plaja și la 800 de metri de centrul stațiunii Skala Potamias. Are piscină si loc de joaca pentru copii, terasă de vară pavată cu piatră și bar. Oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice și unități în sistem self-catering, cu balcon. Studiourile de Katsro au podea cu gresie, mobilier din material lemnos umed și vedere la piscină sau la grădină. Fiecare unitate oferă aer condiționat și chicinetă cu frigider și plite de gătit. Există seif, TV și uscător de păr.
Localizare

Complexul de Apartamente Kastro este situat in statiunea Skala Potamias, la 300 de metri de plaja. Complexul se afla la 300 de metri de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, jacuzzi, receptie, bar, bar la piscina, gradina cu teren de joaca, incalzire centralizata, gratar, seif, room service, parcare.

Facilitati camere

Incalzire centralizata, aer conditionat (contra cost), grup sanitar propriu, feon, chicineta, frigider, seif, TV si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie