Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Imperial Resort & Water Park


Descriere

Hotel pentru familii, situat pe un teritoriu extins, cu o gama larga de camere confortabile, restaurant, baruri, piscine, tobogane cu apa, animatie, centre comerciale cu magazine, club pentru copii, club de sanatate, cinematograf, servicii bune. Ideal pentru o vacanta de familie sau tineret.Facilitati Camere
Camerele sunt decorate confortabil, pot avea pat dublu sau paturi twin si sunt dotate cu balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct. Studio sea view- decorate confortabil, pot avea pat dublu sau paturi twin, un pat suplimentar si sunt dotate cu chicineta, balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct. Camerele au vedere catre mare.Family/maisonnette sea view- decorate confortabil, cateva camere sunt family in plan deschis, cu 2 paturi in dormitorul principal si una sau 2 canapele in holul de la intare. Unele camere sunt tip maisonetta si sunt conectate cu mansarda printr-o scara interioara, au baie proprie. Camerele sunt dotate cu chicineta, balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct. Family sea view cu 2 dormitoare- camere spatioase, decorate confortabil, 2 dormitoare separate cu usa de conexiune, si pot avea 2 sau 3 paturi fiecare. Camerele sunt dotate cu cu chicineta, balcon, baie, aer conditionat, tv satellite, mini frigider, seif(cu plata), uscator de par si telefon direct.

Facilitati Hotel
Restaurant, baruri, receptie, wi fi in receptie, camera bagaje, parcare, loc de joaca, mini club(4-12 ani), piscina exterioara si piscina pentru copii, topogane ; sezlongurile sunt gratuite la piscina. Cu plata : baby sitter, rent a car, doctor, internet cafe, servicii spalatorie.

Tip de masa
All Inclusive

Categorie
4*

Localizare
Insula Zakynthos, statiunea Vasilikos, la 10 km de statiunea Argasi, la 17 km de aeroport si la 15 km de orasul Zakynthos. Inclus in complexul de trei hoteluri, impreuna cu Palazzo Di Zante Hotel & Zante Royal Resort and Water Park, situat pe o suprafata mare, servicii generale pentru toate hotelurile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis
Sala de fitness
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Internet wireless
Bar
Animatie
Aer conditionat