Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anagenessis Village Hotel


Descriere

Construit in 2003 intr-un stil traditional Ionic, hotelul de trei stele Anagenessis Village se afla in statiunea Kalamaki, in partea de sud-est a insulei Zakinthos, in apropierea Golfului Laganas si a plajei Kalamaki, faimoasa pentru broastele testoase Caretta-Caretta care vin, de sute de ani, sa-si depuna ouale in aceasta zona. Facilitati camere:
Hotelul dispune de 18 apartamente aranjate pe doua etaje, care pot primi pana la 7 persoane. Printre facilitatile de baza ale acestora se numara aparatele de aer conditionat, telefonul fix, TV prin satelit, frigider, o chicineta complet utilata, care include si un cuptor cu microunde, baie cu dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta (sampon, sapun, pasta de dinti, periuta de dinti) din partea unitatii, precum si balcon sau terasa cu vedere catre mare, munte sau catre gradina complexului.

Facilitati hotel :
Oaspetii pot lua masa in restaurantul hotelului, care ofera specialitati locale si internationale, si se pot relaxa la piscina si la barul de pe terasa acestuia. Totodata, hotelul are facilitati si pentru cei mici, fiind disponibila o piscina mai mica pentru ei dar si un loc de joaca. Iar pentru cei care sunt in cautarea relaxarii supreme, Anagenessis Village pune la dispozitie si un centru pentru terapii holistice (aromaterapie, reiki, terapie cu cristale sau ciocolata, masaj indian sau tratamente faciale), un teren de mini golf sau o masa de biliard. Alte facilitati: Gradina, internet, seif, inchirieri auto, spalatorie.

Localizare:
Inconjurat de vegetatie luxurianta si aflat la circa 1,5 kilometri de plaja, hotelul (premiat in 2013 si 2014 cu Certificate of Excellence din partea site-ului de turism TripAdvisor) este o versiune in miniatura a vechiului Zakynthos.

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Snack bar
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Internet wireless
Cafe-bar
Aer conditionat